top of page
unpad_edited_edited_edited.png

My Site Group

Publik·127 anggota

crazy thief322
crazy thief322

Коли зв’язок з клієнтами починає диктувати правила

У мене все почалося з того, що я запустив невеликий сервіс і спочатку був упевнений, що особистого номера вистачить з головою. Але з часом клієнтів стало більше, дзвінки пішли з різних країн, а СМС сипалися навіть тоді, коли я намагався відпочити.

10 Tampilan
th bes
th bes
5 hari yang lalu

Я дуже добре розумію цю ситуацію, бо зіткнувся з майже таким самим хаосом, коли почав працювати з клієнтами з-за кордону. Спочатку здається, що все під контролем, але коли дзвінки, повідомлення і месенджери змішуються в один потік, ефективність різко падає. Я не хотів купувати додаткові телефони або ставити офісну АТС, бо працюю віддалено і часто змінюю локації. У певний момент я вирішив купити віртуальний номер для дзвінків і SMS і це рішення виявилося набагато простішим, ніж я очікував. Мені сподобалося, що все працює через інтернет, без проводів і прив’язки до одного місця. Дзвінки і СМС приходять у зрозумілому форматі, їх легко відстежувати і не плутати з особистими контактами. Я також помітив, що клієнти охочіше дзвонять на локальний номер, бо їм так комфортніше і звичніше. З часом стало простіше планувати робочий день, бо зв’язок перестав бути постійним джерелом напруги. З мого досвіду, така хмарна телефонія добре підходить тим, хто хоче виглядати професійно, але не ускладнювати собі життя зайвою інфраструктурою. Головне одразу визначити, як саме ви будете обробляти дзвінки і повідомлення, тоді сервіс реально починає працювати на вас.

Anggota

• SEO JACK AMPLY
    SEO JACK AMPLY
  • Manish Singh
    Manish Singh
  • Eva Green
    Eva Green
  • Natalie Wood
    Natalie Wood
  • jacknic2222jacknic2222
    jacknic2222

Mendukung Indonesia Emas 2045, kolaborasi antara berbagai stake holder dalam inovasi telah menjadi kebutuhan yang hari disegerakan. Kami dengan bangga membuka open call untuk partnership, ayo sukses bersama kami.

Open Call

Open Call For Partnership

Secara aktif kami membuka Partnership dalam pengembangan produk dan bisnis, Distributorship dalam pemasaran. Bersama kita ciptakan nilai yang baik untuk masyarakat

bottom of page