Привіт усім 🙂 хочу поділитися невеликою історією і почути ваш досвід. Останнім часом я помітила дивну річ: одягу в шафі стало більше, але відчуття “нічого вдягнути” тільки посилилось. Причому ловлю себе на тому, що ношу одні й ті самі речі по колу, а решта ніби існує окремо. Якось пригадала, як у студентські роки в мене було 2-3 улюблені комплекти, і я взагалі не витрачала час на вибір — і це було так зручно. Зараз хочу повернути цю простоту, але вже з більш дорослим підходом і різними варіантами під настрій. Іноді дивлюсь ідеї тут https://25union.com.ua/ щоб зрозуміти, як люди поєднують речі без складних “луків”. Цікаво, у вас більше планування чи все вирішується в моменті?
top of page

My Site Group
Publik·389 anggota
13 Tampilan
Anggota
- Олівія Богославська
shoptrainerdecom shoptrainerdecom8kbetvip 8kbetvip- SEO JACK AMPLY
- 580

Mendukung Indonesia Emas 2045, kolaborasi antara berbagai stake holder dalam inovasi telah menjadi kebutuhan yang hari disegerakan. Kami dengan bangga membuka open call untuk partnership, ayo sukses bersama kami.

Open Call
Open Call For Partnership
Secara aktif kami membuka Partnership dalam pengembangan produk dan bisnis, Distributorship dalam pemasaran. Bersama kita ciptakan nilai yang baik untuk masyarakat
bottom of page

Зайшов у тему випадково, поки переглядав нові обговорення на форумі. Я не дуже цікавлюсь модою, але інколи подобається читати такі речі, бо вони показують, як люди по-різному організовують звичайні побутові моменти. У мене все доволі мінімалістично: є кілька речей, які зручні і підходять майже під усе, і я не особливо заморочуюсь з поєднаннями. Але цікаво бачити, як для когось одяг — це майже система, де все продумано і має свій порядок.